15 Ψέματα που ΟΛΕΣ οι Κοπέλες λένε στα Αγόρια τους και αυτοί οι Χαζοί τις Πιστεύουν!

H σχέση ανάμεσα σε μια κοπέλα και το αγόρι της είναι ευαίσθητη, εκτός κι αν υπάρχει αμοιβαία κατανόηση. Όλοι ξέρουμε κοπέλες που είναι αρκετά γλυκιές ώστε να τις ερωτευτούν τα αγόρια. Και τα αγόρια την πατάνε εύκολα με τέτοιες κοπέλες.

Στις μέρες μας, οι σύντροφοι αλλάζουν σαν τις εποχές και είναι δύσκολο να κάνει κανείς σχέσεις με διάρκεια. Επιπλέον, πολλοί βαριούνται ή ξεπερνάνε γρήγορα τον άλλο. Και το ψέμα είναι αναμενόμενο. Υπάρχουν κάποια χαζά ψέματα που κάθε κοπέλα λέει στο αγόρι της. Αφήστε τον έρωτα να ανθίσει ξανά χρησιμοποιώντας λιγότερα ψέματα.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα ψέματα που έχουν πει κοπέλες στα αγόρια τους. Αν τους είχαν πει την αλήθεια, η σχέση τους ίσως κρατούσε λίγο παραπάνω.

1. «Το αγόρι μου με ρώτησε αν μου είχε έρθει η περίοδος και του είπα ναι, γιατί δεν ήθελα να τον ανησυχήσω. Μετά από δύο εβδομάδες ανακάλυψα ότι δεν ήμουν έγκυος. Ήταν τεράστια ανακούφιση για μένα.»

93

2. «Έβγαινα με κάποιον για 3 εβδομάδες και μου είπε ότι με αγαπάει. Όταν επέστρεψα στο κολέγιο, έλεγα συνεχώς ψέματα για το τι έκανα, αλλά ένα βράδυ σχεδίαζα να βγω, όταν μου είπε ότι θα ερχόταν να με δει. Είπα ψέματα ότι ήμουν πολύ άρρωστη για να μην έρθει. Βγήκα έξω και έκανα κάτι με έναν άλλο. Την επόμενη μέρα χώρισα με μήνυμα στον τηλεφωνητή.»

94

3. «Στο λύκειο δανείστηκα το αυτοκίνητο του αγοριού μου και το κατέστρεψα. Αλλά του είπα ότι κάποιος με χτύπησε και έφυγε.»

95

4. «Έπεισα τον πρώην μου ότι είχα καρκίνο. Του είπα ότι έπρεπε να μετακομίσω στον Καναδά για θεραπεία και του έδειξα ακόμη και ψεύτικα αεροπορικά εισιτήρια.»

96

5. «Είπα ψέματα ότι το πέος του ήταν το πιο ικανοποιητικό από όλους του πρώην εραστές μου.»

97

6. «Δημιούργησα ένα ψέμα και έπεισα τον πρώην και τους φίλους μου ότι με απάτησε. Του το πέταξα στο πρόσωπο και το χρησιμοποίησα εναντίον του σαν τον λόγο για τον οποίο τελείωσε η σχέση μας. Δεν με απάτησε ποτέ, απλά ήθελα να τελειώσει η σχέση μας.»

98

7. «Είπα στο αγόρι μου ότι είχα γεννηθεί με ενωμένα τα δάχτυλα του ποδιού και χωρίστηκαν με εγχείρηση.»

99

8. «Όταν έμαθα ότι με απάτησε, έβαλα δηλητήριο στο γρασίδι του. Όταν με ρώτησε αν το έκανα εγώ, είπα ψέματα. Ακόμη δεν μπορεί να φυτρώσει λόγω των χημικών.»

100

9. «Είχαμε σχεδιάσει με το αγόρι μου ένα ταξίδι, είχαμε αγοράσει τα αεροπορικά με την πιστωτική μου και μου χρωστούσε 300 δολάρια. Αργότερα χωρίσαμε και ανακάλυψα ότι με απατούσε. Όταν του ζήτησα να μου δώσει τα χρήματα για τα εισιτήρια, αρνήθηκε. Έτσι, πήρα την μαμά του και είπα ότι θα έβαζα δικηγόρο αν δεν μου επέστρεφε τα 700 δολάρια που μου χρωστούσε. Περιττό να πω ότι μου τα επέστρεψε πολύ γρήγορα.»

101

10. «Το πιο συχνό ψέμα που λέω στο αγόρι μου είναι, “Σε περίμενα και δεν μου έστειλες καν μήνυμα να μου πεις ότι θα αργήσεις”, απλά για να τον κάνω να αισθανθεί άσχημα. Αλλά απλά φτάνω οπουδήποτε μόνη μου. Έχω πει ψέματα για το αυτοκίνητο, για αλλεργική αντίδραση, ότι δεν είδα το μήνυμα του, έχω κατηγορήσει τον αφεντικό μου και την δουλειά γενικότερα.»

102

11. «Κατά την διάρκεια του σεξ είπα το όνομα Nick, αλλά δεν ήταν αυτό το όνομα του. Αργότερα όταν με ρώτησε, είπα ότι σκεφτόμουν τον Nicolas Cage και το πίστεψε.»

103

12. «Ταξίδεψα στο εξωτερικό για να συναντήσω ένα αγόρι και κάναμε βόλτες στα νησιά για ένα τριήμερο, ανάμεσα σε άλλα. Όταν το αγόρι μου μου έστειλε μήνυμα για να με ρωτήσει πώς ήταν το ταξίδι μου, του είπα, “Μια χαρά. Τρώω και κάνω παρέα με τους οικοδεσπότες μου”.»

104

13. «Απάτησα ένα αγόρι στις διακοπές, επειδή δεν έβλεπα μέλλον μαζί του. Όταν με ρώτησε, του είπα ότι δεν τον απάτησα.»

105

14. «Χώρισα με τον πρώην μου μέσω μηνύματος, ενώ πήγαινα στο Σικάγο με τρένο. Του είπα ότι ήθελα χρόνο για να μείνω μόνη. Δεν ήξερε ότι ο πραγματικός λόγος που χωρίσαμε ήταν ότι έμαθα ότι αυτός που μου άρεσε από το Σικάγο ήταν ελεύθερος και κάναμε κάτι εκείνο το βράδυ.»

106

15. «Ένας τύπος μου ζήτησε να περάσω το βράδυ σπίτι του, αλλά είπα ψέματα ότι μόλις είχα μάθει ότι η κολλητή μου ήταν στο νοσοκομείο και έπρεπε να πάω, γιατί δεν ήθελα να κοιμηθώ μαζί του. Ήταν καλό παιδί, αλλά είχε άσχημη αναπνοή.»

107

Credit: wittyfeed.me

[ads2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *